نظارت مستمر کارشناسان دامپزشکی مشهد بر رعایت ضوابط بهداشتی در سردخانه های فرآورده های خام دامی
روابط عمومی شبکه دامپزشکی مشهد ، از نظارت مستمر کارشناسان شبکه دامپزشکی شهرستان ، بر رعایت الزامات سردخانه های نگهداری فرآورده های خام دامی خبر داد.

دکتر محمد سیاح ، رئیس شبکه دامپزشکی مشهد ، در این خصوص گفت : کلیه متصدیان سردخانه های شهرستان، بسته به نوع نگهداری فرآورده های خام دامی ( تازه یا منجمد) و کاربری آن ملزم به رعایت شرایط دمایی مناسب می باشند ، همچنین کلیه محصولات در این واحدها باید دارای لیبل تاریخ به روز بوده و در چیدمان مطلوب نگهداری شوند .
وی، در ادامه افزود : نگهداری انواع فرآورده های خام دامی من جمله گوشت قرمز ، سفید ، آلایش و ... با هدف جلوگیری از آلودگی متقاطع بین محصولات ، بایستی مدیریت بهداشتی گردیده ، همچنین هر سردخانه باید دارای تابلو حاوی نوع محصولات باشد.
سیاح، در پایان بر اهمیت استقرار مسئول فنی بهداشتی در مجموعه تاکید نموده و اظهار داشت: کارشناسان این شبکه ضمن انجام بازدیدهای دوره ای ، در صورت مشاهده هر گونه تخلف بهداشتی در واحد ، اقدامات قانونی را پیگیری خواهند نمود.