نظارتهای بهداشتی مستمر شبکه دامپزشکی درگز بر کشتارگاه و مراکز عرضه فرآورده خام دامی
برخورد قاطع با هر گونه تخلف بهداشتی در امر تولید و عرضه فرآورده های خام دامی در واحدها از وظایف ذاتی دامپزشکی می باشد.

دکتر سعید دلفراز درباره این خبر گفت: با هدف ارتقا سطح کیفی گوشت و فرآورده های خام پروتئینی، نظارت بهداشتی بصورت مستمر و مداوم توسط همکاران بخش نظارت شبکه درگز در حال انجام می باشد.
در ادامه دلفراز اظهار داشت: این نظارتها به منظور برخورد قاطع با هر گونه تخلف بهداشتی در امر تولید و عرضه فرآورده های خام دامی در واحدها از جمله (قصابی ها، رستوران ها و مراکز عرضه فرآورده های خام پروتئینی )که یکی از وظایف اصلی و حاکمیتی دامپزشکی محسوب می شود همواره بصورت مداوم در دوشیفت صبح و عصر در حال انجام می باشد تا سلامت و امنیت غذایی همشهریان تأمین گردد.
سرپرست شبکه درگز در پایان خاطر نشان کرد: شهروندان در صورت مشاهده هر گونه تخلف بهداشتی در حوزه فرآورده های خام دامی از قبیل عرضه گوشت قرمز بدون مهر و لیبل دامپزشکی، عرضه گوشت از پیش چرخ شده بدون مشخصات و تاریخ انقضاء و عرضه فرآورده های بسته بندی شده غیر مجاز بدون تاریخ تولید و انقضاء مراتب را با شماره های 1512، 46225023 به شبکه دامپزشکی اطلاع رسانی نمایند.