هشدار دامپزشکی تربت حیدریه به شهروندان در خصوص مصرف شیر خام
روابط عمومی شبکه دامپزشکی تربت حیدریه؛ در خصوص مصرف شیرخام و فرآورده های لبنی سنتی به شهروندان هشدار داد.
رئیس شبکه دامپزشکی تربت حیدریه گفت؛ با توجه به فساد پذیری بالای شیر خام و امکان انتقال بیماری های خطرناک مشترک بین انسان و دام از شیر خام آلوده، ضروری است برابر ضوابط و مقرات بهداشتی دامپزشکی، شیرخام از مرحله دوشش، حمل و نقل، سردسازی و ... تحت نظارت بهداشتی دامپزشکی تولید و عرضه شود.
دکتر سیدین افزود : مهمترین علت ابتلا به بیماری بروسلوز یا همان تب مالت مصرف شیر خام نجوشیده و غیر پاستوریزه است، جوشاندن شیر حداقل به مدت 5 دقیقه یکی از راهکارهای پیشگیری از ابتلا به این بیماری است .
وی ضمن توصیه به شهروندان در خصوص خودداری از مصرف شیر خام نجوشیده، بروسلوز یا تب مالت را یک بیماری مشترک بین انسان و دام دانست که عامل آن می تواند بز، گوسفند، گاو، شتر و سایر حیوانات را آلوده کند و دام آلوده میکروب را از طریق شیر، ادرار و ترشحات رحمی هنگام سقط یا زایمان دفع نموده و باعث ابتلای انسان به این بیماری مشترک شود.