یکشنبه 15 شهریور 1405

flag
  • 1405/05/26 - 10:34
  • تعداد بازدید : 12
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

همکاری بین بخشی شبکه دامپزشکی و مرکز بهداشت مشهد در کنترل و پیشگیری از بیماری تب مالت

روابط عمومی شبکه دامپزشکی مشهد از همکاری بین بخشی شبکه دامپزشکی و مرکز بهداشت شهرستان در کنترل و پیشگیری از بیماری تب مالت خبر داد.

رییس شبکه دامکپزشکی مشهد گفت : با توجه به گزارش شبکه بهداشت و درمان مشهد مبنی بر افزایش تعداد موارد درگیری تب مالت در تعدادی از روستاهای سطح شهرستان مشهد نسبت به سالیان گذشته ، این شبکه ضمن اجرای طرح فراگیر 5 ساله واکسیناسیون بروسلوز در سطح واحدهای اپیدمیولوژیک روستایی دارای جمعیت دام سبک ، اولویت اجرای طرح واکسیناسیون را بر گزارشات میدانی مرکز بهداشت و درمان مشهد قرار داده است.

 

دکتر علی اکبر دلیر صحرایی افزود: در گزارشات آماری طرح فوق به ترتیب بیشترین تعداد واکسیناسیون کار شده مربوط به روستای کج النگ با 2693 راس دام سبک و به ترتیب : سرغایه با 1130 راس ،  رباط سفید با 600  راس ، تقی آباد سنگ بست 585  راس ، جیم آباد 384 راس، ده غیبی 350 راس ، حسن آباد سرجام 200 راس واکسیناسیون در اولویت طرح واکسیناسیون فراگیر بروسلوز قرارگرفته است.

 

وی تاکید کرد : علاو ه بر واکسیناسیون فراگیر بروسلوز در جمعیت دام سبک ، برنامه های ترویجی برای بهره برداران روستایی و عشایری از سوی شبکه دامپزشکی مبنی بر نحو برخورد با موارد سقط جنین در گوسفند و بز و دفن بهداشتی لاشه سقط شده و استفاده از ملزومات بهداشتی شامل: (لباس کار ، دستکش ، عینک و ماسک) در حین دست کاری دام  ضروری می باشد. از موارد بسیار با اهمیت در بیماری تب مالت عدم مصرف خوراکی شیر و فراورده های خام غیر پاستوریزه  بخاطر امکان آلودگی به تب مالت می باشد.

  • گروه خبری : اداره شهرستان مشهد
  • کد خبر : 357716
pr_rkh روابط عمومی استان

pr_rkh روابط عمومی استان

تنظیمات قالب
گفتگوی آنلاین

سامانه گفتگوی آنلاین سازمان دامپزشکی کشور