شنبه 14 تیر 1404

flag
  • 1404/04/11 - 10:34
  • تعداد بازدید : 19
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
شبکه دامپزشکی مشهد، اعلام کرد:

واکسیناسیون سگ های صاحبدار علیه بیماری هاری

روابط عمومی شبکه دامپزشکی مشهد، از واکسیناسیون 2 هزار و 428 قلاده سگ صاحبدار علیه بیماری هاری توسط بخش دولتی و غیردولتی دامپزشکی، در سه ماهه نخست سال جاری خبر داد.

 دکتر محمد سیاح، رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان مشهد، گفت: هاری بیماری مشترک بین انسان و حیوان است که بر سیستم عصبی مرکزی تاثیر گذاشته و التهاب مغز از جمله عوارض اصلی آن است که در صورت درگیری برای حیوان و همچنین برای انسان در صورت عدم پیگیری های بهداشتی کشنده است.

 

وی، تصریح کرد: سگ های خانگی، گربه ها، خرگوش و حیوانات وحشی مانند راسوها و... می توانند در صورت آلودگی  ویروس را از طریق گزش به انسان منتقل کنند. وجود علائم غیرعادی در رفتار دام مثل گوشه گیری، بی اشتهایی، ترس از آب و نور و یا حملات غیرقابل کنترل و در نهایت فلجی و مرگ از نشانه های بیماری هاری در حیوانات می باشد.

 

سیاح، ضمن بیان این نکته که شهروندان معمولا در فصل تابستان ممکن است ساعات بیشتری را در محیط بیرون و خارج از شهر بگذرانند، افزود: شهروندان توجه داشته باشند که سگ ها عامل بیش از 90 درصد موارد حیوان گزیدگی بوده و در صورت آلودگی می توانند عامل انتقال هاری و مرگ ناشی از آن در انسان باشند.

 

او، از شهروندان خواست: از نزدیک شدن و غذا دادن به سگ های ولگرد و بدون صاحب، اکیدا پرهیز نموده و گاز گرفتگی توسط اینگونه حیوانات را علیرغم ظاهر سالم حیوان جدی بگیرند و در صورت بروز، به نزدیکترین مرکز بهداشت مراجعه نمایند.

  • گروه خبری : اخبار شهرستان صفحه اصلی,اداره شهرستان مشهد
  • کد خبر : 341149
pr_rkh روابط عمومی استان

pr_rkh روابط عمومی استان

تنظیمات قالب
گفتگوی آنلاین

سامانه گفتگوی آنلاین سازمان دامپزشکی کشور