چهارشنبه 26 آذر 1404

flag
  • 1404/09/23 - 12:18
  • تعداد بازدید : 115
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

پلمب یک باب رستوران در نیشابور بعلت استفاده از گوشت فاقد هویت

به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان نیشابور یک باب رستوران به دلیل استفاده از گوشت غیر بهداشتی و بدون هویت بهداشتی به پیشنهاد این شبکه و دستور دادستان شهرستان پلمب گردید .

دکتر علی سلیمانی رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان نیشابور با تاکید بر اهمیت هویت و سلامت گوشت مصرفی در رستورانها و آشپزخانه ها گفت : در بازرسی های روزانه کارشناسان واحد نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی این شبکه از یک باب رستوران، پس از بازرسی بهداشتی از مواد پروتئینی مصرفی، اقدام به نمونه گیری از آنها برای انجام آزمایشات لازم و ارسال به آزمایشگاه گردید. 

وی افزود: بررسی نتایج آزمایشگاهی نشان از عدم انطباق آنها برای مصرف انسانی داشت که در این راستا موضوع طی صورتجلسه ای به مراجع قضایی اعلام و با دستور دادستان شهرستان و همکاری نیروی انتظامی واحد مذکور پلمپ و متصدی متخلف در اختیار دستگاه قضایی قرار گرفت .

دکتر سلیمانی تاکید نمود: گوشت مصرفی در رستورانها و آشپزخانه ها باید از مراکز عرضه معتبر تهیه و تا زمان مصرف لیبل و مجوزهای آن حفظ و در شرایط و دمای مطلوب نگهداری شوند .

  • گروه خبری : اداره شهرستان نیشابور
  • کد خبر : 349359
pr_rkh روابط عمومی استان

pr_rkh روابط عمومی استان

تنظیمات قالب
گفتگوی آنلاین

سامانه گفتگوی آنلاین سازمان دامپزشکی کشور