فایل ها
- دستورالعمل اجرائی کنترل و نظارت بهداشتی فرآورده های خام دامی
- برنامه ملی ارتقاء کیفیت بهداشتی و تضمین سلامت تخم مرغ
- کنترل و نظارت بهداشتی بر تولید، بسته بندی، نگهداری، توزیع و حمل و نقل خوراک دام، طیور و آبزیان
- شرح وظایف مسئول فنی بهداشتی موضوع آیین نامه اجرایی ماده (34)قانون برنامه ششم توسعه اقتصادی،اجتماعی و فرهنگی جمهوری اسلامی ایران
- دستورالعمل اجرایی ماده (19) آئین نامه اجرایی نظارت بهداشتی دامپزشکی
- دستورالعمل اجرایی ویژگی های ظاهری، میکروبی و شیمیایی مواد اولیه و خوراک آماده دام، طیور و آبزیان
- دستورالعمل عملیات صحیح تولید (GMP) کارخانجات کنسانتره/خوراک دام ، طیور و آبزیان
- چک لیست بازدید از مراکز تحت نظارت
- دسـتورالعمل اجرایی خود کنترلی معیارهای بهداشتی فرآیند تولید در کشتارگاههای دام و طیور
- گزارش ممیزی مراکز بسته بندی فراورده های خام دامی
- دستورالعمل نظارت و کنترل بهداشتی شیرخام
- قرارداد مسئول فنی بهداشتی دامپزشکی
- اصلاحیه نهایی متمم قرارداد مسئول فنی بهداشتی دامپزشکی
- فرم تعهد مسئول فنی بهداشتی
- فرم خام گزارش آزمایشات ادواری ماهیانه مسئول فنی بهداشتی - شبکه دامپزشکی شهرستان
- آموزش آشنایی با GMP به زبان فارسی
- شیوه نامه عقد قرارداد ماده 19
لینک کوتاه
انتخاب حالت کور رنگی
سرخ کوری سبز کوری آبی کوری سرخ دشوار بینی سبز دشوار بینی Blue difficult to see تک رنگ بینی تک رنگ بینی مخروطیتغییر رنگ فونت:
رنگ اصلی:
رنگ دوم:
تغییر رنگ پس زمینه:
تغییر اندازه فونت:
تغییر فاصله بین کلمات:
تغییر فاصله بین خطوط:
تغییر نوع موس:
تغییر فونت