• 1402/11/18 - 10:18
  • تعداد بازدید : 459
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

نظارت دامپزشکی تربت حیدریه بر تولید بیش از 2600 تن گوشت قرمز بهداشتی

به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان تربت حیدریه، کارشناسان واحد نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی این شهرستان در ده ماهه گذشته سالجاری بر تولید و استحصال 2685 تن گوشت قرمز نظارت داشته اند.

دکتر سید ابوالحسن سیدین رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان، با بیان این خبر، افزود: نظارت های بهداشتی دامپزشکی جهت تولید گوشت قرمز با معاینات بالینی دام زنده قبل از کشتار شروع می شود و تا هنگام عرضه گوشت و سایر فرآورده های خام دامی در فروشگاه های مجاز ادامه دارد.

وی، افزود: در راستای تولید این میزان گوشت قرمز، 115 هزار و 122 راس دام سبک و سنگین کشتار شده است.

رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان تربت حیدریه، اظهار داشت: برخی از بیماری های مشترک بین انسان و دام  نظیر شاربن (سیاه زخم ) و تب خونریزی دهنده کریمه کنگو به راحتی از طریق مصرف گوشت قرمز غیربهداشتی به انسان منتقل می شود.
سیدین، افزود: در این بازه زمانی  بیش از 6 تن گوشت هم در کشتارگاه بدلایل بیماری و بهداشتی  از چرخه مصرف انسانی خارج و معدوم شده است.

  • گروه خبری : اخبار شهرستان صفحه اصلی,اداره شهرستان تربت حیدریه
  • کد خبر : 314829
pr_rkh روابط عمومی استان

pr_rkh روابط عمومی استان