نظارت دامپزشکی بر تولید بیش از 2 هزار تن گوشت قرمز بهداشتی در تربت حیدریه
به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان تربت حیدریه، کارشناسان واحد نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی این شهرستان در نیم سال نخست سال 1401 بر تولید و استحصال 2هزار و 75 تن گوشت قرمز نظارت داشته اند.
دکتر سیدین، رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان با بیان اعلام این خبر،افزود: نظارت های بهداشتی دامپزشکی جهت تولید گوشت قرمز با معاینات بالینی دام زنده قبل از کشتار شروع می شود و تا هنگام عرضه گوشت و سایر فرآورده های خام دامی در فروشگاه های مجاز ادامه دارد.
وی افزود در راستای تولید این میزان گوشت قرمز، 88 هزار و 298 راس دام سبک و سنگین کشتار شده است.
رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان تربت حیدریه اظهار داشت: برخی از بیماری های مشترک بین انسان و دام نظیر شاربن و تب خونریزی دهنده کریمه کنگو به راحتی از طریق مصرف گوشت قرمز غیربهداشتی به انسان منتقل می شود.
وی اظهار داشت پیش بینی می شود در نیمه دوم سال با بهره برداری از کشتارگاه صنعتی دام آمار کشتار دام بیشتر شود.