نظارت دامپزشکی تربت حیدریه بر تولید بیش از 2600 تن گوشت قرمز بهداشتی
به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان تربت حیدریه، کارشناسان واحد نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی این شهرستان در ده ماهه گذشته سالجاری بر تولید و استحصال 2685 تن گوشت قرمز نظارت داشته اند.
دکتر سید ابوالحسن سیدین رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان، با بیان این خبر، افزود: نظارت های بهداشتی دامپزشکی جهت تولید گوشت قرمز با معاینات بالینی دام زنده قبل از کشتار شروع می شود و تا هنگام عرضه گوشت و سایر فرآورده های خام دامی در فروشگاه های مجاز ادامه دارد.
وی، افزود: در راستای تولید این میزان گوشت قرمز، 115 هزار و 122 راس دام سبک و سنگین کشتار شده است.
رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان تربت حیدریه، اظهار داشت: برخی از بیماری های مشترک بین انسان و دام نظیر شاربن (سیاه زخم ) و تب خونریزی دهنده کریمه کنگو به راحتی از طریق مصرف گوشت قرمز غیربهداشتی به انسان منتقل می شود.
سیدین، افزود: در این بازه زمانی بیش از 6 تن گوشت هم در کشتارگاه بدلایل بیماری و بهداشتی از چرخه مصرف انسانی خارج و معدوم شده است.