• 1404/01/17 - 12:28
  • تعداد بازدید : 87
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

بازرسی و نظارت بر بیش از 1100 مرکز عرضه فرآورده خام دامی نیشابور در طرح تشدید نظارت دامپزشکی

بیش از 1100 مرکز نگهداری و عرضه فرآورده خام دامی در طرح تشدید نظارت ایام ماه مبارک رمضان و عید نوروز توسط کارشناسان این شبکه مورد نظارت و بازرسی بهداشتی قرار گرفت.

دکتر علی سلیمانی، رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان نیشابور، با اشاره به طرح تشدید نظارت ماه مبارک رمضان و ایام نوروز که از 11 اسفند 1403 تا 15 فروردین 1404 اجرا شد، اظهار داشت: طی این مدت کارشناسان این شبکه علاوه بر نظارت بهداشتی بر استحصال گوشت قرمز و سفید در کشتارگاه های دام و طیور تعداد 1106 مرکز عرضه فرآورده خام دامی، آشپزخانه و رستوران را مورد بازرسی بهداشتی قرار داده و طی آن 2 هزار و 842 کیلو انواع فرآورده خام دامی توقیف و مقدار 829 کیلوگرم از چرخه مصرف انسانی خارج گردید.

سلیمانی، افزود: کارشناسان این شبکه با 58 مورد تخلف بهداشتی مواجه شده که در محل رفع نقص و تذکرات لازم به متصدیان داده شد ضمن اینکه در زمان اجرای این طرح 5 پرونده تخلف به مراجع قضایی ارسال شده است.

  • گروه خبری : اخبار شهرستان صفحه اصلی,اداره شهرستان نیشابور
  • کد خبر : 337232
pr_rkh روابط عمومی استان

pr_rkh روابط عمومی استان

تصاویر

لینک کوتاه