بازرسی و نظارت بر بیش از 1100 مرکز عرضه فرآورده خام دامی نیشابور در طرح تشدید نظارت دامپزشکی
بیش از 1100 مرکز نگهداری و عرضه فرآورده خام دامی در طرح تشدید نظارت ایام ماه مبارک رمضان و عید نوروز توسط کارشناسان این شبکه مورد نظارت و بازرسی بهداشتی قرار گرفت.

دکتر علی سلیمانی، رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان نیشابور، با اشاره به طرح تشدید نظارت ماه مبارک رمضان و ایام نوروز که از 11 اسفند 1403 تا 15 فروردین 1404 اجرا شد، اظهار داشت: طی این مدت کارشناسان این شبکه علاوه بر نظارت بهداشتی بر استحصال گوشت قرمز و سفید در کشتارگاه های دام و طیور تعداد 1106 مرکز عرضه فرآورده خام دامی، آشپزخانه و رستوران را مورد بازرسی بهداشتی قرار داده و طی آن 2 هزار و 842 کیلو انواع فرآورده خام دامی توقیف و مقدار 829 کیلوگرم از چرخه مصرف انسانی خارج گردید.
سلیمانی، افزود: کارشناسان این شبکه با 58 مورد تخلف بهداشتی مواجه شده که در محل رفع نقص و تذکرات لازم به متصدیان داده شد ضمن اینکه در زمان اجرای این طرح 5 پرونده تخلف به مراجع قضایی ارسال شده است.