• 1403/02/26 - 10:31
  • تعداد بازدید : 162
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
در شهرستان مشهد برگزار شد:

برگزاری اولین نشست تخصصی همیاران سلامت دامپزشکی در شهرستان مشهد

به گزارش روابط عمومی مشهد، اولین نشست تخصصی همیاران سلامت دامپزشکی، در محل سالن جلسات شبکه دامپزشکی مشهد برگزار شد.

دکتر محمد سیاح، رئیس شبکه دامپزشکی، گفت: اجرای طرح همیار سلامت و حضور کارشناسان بخش خصوصی دامپزشکی، به منظور نظارت بر فرآورده های خام دامی بویژه انواع گوشت قرمز و سفید در هتل ها و رستوران ها، که با محوریت اداره کل دامپزشکی و با همکاری نظام دامپزشکی استان صورت گرفته است به عنوان فاکتور کنترل کیفی فرآورده های خام دامی، باعث ارتقاء بهداشت و رعایت ضوابط بهداشتی در مجموعه هتل ها و رستوران ها می گردد. .

وی، بیان داشت: کلیه مراحل کنترل و نظارت بهداشتی بر فرآورده های خام دامی بویژه انواع گوشت قرمز، گوشت مرغ، ماهی و ... مورد استفاده درآشپزخانه هتل ها و رستوران ها، در این طرح، طبق دستورالعمل ها و بخشنامه های صادره از سوی سازمان دامپزشکی می باشد.

سیاح، در نشست با همیاران سلامت تاکید کرد: انواع گوشت تازه مورد استفاده در آشپزخانه  هتل ها و رستوران ها  باید از کشتارگاه ها، مراکز بسته بندی و یا قصابی های مجاز تهیه شده و مستندات کافی در خصوص هویت گوشت و مشخصات مبدا تهیه آن موجود بوده، همچنین در خصوص انواع گوشت منجمد باید بصورت بسته بندی همراه با مشخصات کامل گوشت از مراکز بسته بندی تهیه گردد.

در پایان کارشناسان شبکه دامپزشکی، با ارائه آخرین ضوابط و مقررات اجرایی دامپزشکی برای این مراکز، شاخص های بهداشتی که در این حوزه  مورد تاکید است را برای همیاران سلامت بیان نمودند.

  • گروه خبری : اخبار شهرستان صفحه اصلی,اداره شهرستان مشهد
  • کد خبر : 319470
pr_rkh روابط عمومی استان

pr_rkh روابط عمومی استان

تصاویر

لینک کوتاه