• 1399/08/01 - 09:37
  • تعداد بازدید : 317
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

اقدام دامپزشکی استان در جهت ساماندهی توزیع نهاده های دامی

معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان خراسان رضوی اعلام کرد که از این پس مرغداران استان برای دریافت نهاده‌های مورد نیاز باید تایید تخلیه جوجه یک‌روزه در مرغداری و تحویل مرغ پرورش یافته به کشتارگاه را در سامانه یکپارچه قرنطینه دامپزشکی به ثبت برسانند.

دکتر محمد رشتی باف اعلام کرد نحوه ثبت این اطلاعات در سامانه یکپارچه قرنطینه دامپزشکی طی اطلاعیه ای به تمامی تولیدکنندگان طیور استان اطلاع داده شده و هدف از این موضوع، راستی آزمایی و پایش مصرف نهاده های دامی می باشد.

وی گفت: بر اساس این اطلاعیه و تصمیم های اخذ شده تمامی مرغداران استان به منظور دریافت نهاده‌های دامی باید گواهی تمامی فرایند تهیه جوجه یکروزه را به مقصد مرغداری و تحویل مرغ پایان دوره پرورش به کشتارگاه مجاز طیور را با مجوز بهداشتی قرنطینه‌ای در سامانه بازارگاه ثبت کنند.

وی افزود: مسیر پیش بینی شده برای تحویل نهاده ها بر اساس  مصوبات کمیته راهبردی بهداشت دام و فرآورده‌های خام دامی وزارت جهاد کشاورزی و ضوابط ابلاغی سازمان دامپزشکی کشور است و لذا با برنامه‌ریزی و هماهنگی‌های به عمل آمده، مسئولان فنی بهداشتی مرغداری‌ها ضمن نظارت بهداشتی بر فرآیند پرورش و کنترل و درمان بیماری‌ها و گزارش تلفات، موظف هستند با دریافت کد کاربری و رمز عبور سامانه یکپارچه قرنطینه و امنیت زیستی، در پایان هر دوره پرورش، مجوز حمل مرغ آماده تحویل به کشتارگاه را صادر کنند.

رشتی باف یادآور شد، به منظور تسهیل در صدور گواهی بهداشتی حمل، دامپزشکی استان می تواند نام کاربری و رمز عبور برای صدور گواهی بهداشتی را در اختیار کلینیک های طرف قرارداد مرغداری ها، مسئولین فنی بهداشتی واحد با اخذ تعهد قرار بدهد و برای این امر مسئولان فنی بهداشتی واحدها باید برای دریافت نام کاربری و رمز عبور به شبکه دامپزشکی در هر شهرستان مراجعه کنند.

وی افزود: مقررات جدید تخصیص نهاده های دامی دولتی برای واحدهای صنعتی پرورش گاو شیری و واحدهای پرورش مرغ تخمگذار هم اعمال می شود و اطلاعیه مربوط به آن هم به تولید کنندگان این بخش ابلاغ شده است.

رشتی باف گفت: در این دو مورد هم مالکان واحدها باید نسبت به دریافت نام کاربری و رمز عبور سامانه قرنطینه از بخش قرنطینه و امنیت زیستی دامپزشکی استان و تعهد سپاری در این زمینه اقدام کنند و نام کاربری و رمز عبور سامانه را جهت صدور گواهی بهداشتی حمل شیر و  تخم مرغ در اختیار مسئولان فنی بهداشتی واحد و یا دکتر دامپزشک طرف قرارداد قرار دهند.

معاون سلامت دامپزشکی استان افزود: به دلیل اینکه در تخصیص خوراک دام، آمار تعداد دام در گاوداری های صنعتی از موارد با اهمیتی محسوب می شود، در مرحله اول تمامی گاوداری های صنعتی تا اول آذر ماه امسال باید نسبت به پلاک گذاری دام مطابق با استانداردهای اعلامی در سامانه هویت دام و یا سامانه تریس این سازمان اقدام کنند.

او یادآور شد: برای سرعت بخشیدن در کار پلاک کوبی، اداره کل دامپزشکی استان مجاز است پس از هماهنگی با معاونت بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان، شرکت های پلاک کوب زیر مجموعه سامانه ردیابی و شناسایی دام را علاوه بر فعالیت های فعلی، موظف به پلاکوبی دام ها در گاوداری های شیری کند.

 

 

  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 256927
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه