• 1403/03/08 - 08:48
  • تعداد بازدید : 324
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

بالغ بر 2 میلیون قطعه جوجه ریزی در شهرستان سبزوار انجام شد

از ابتدای سال جاری 2 میلیون و 133 هزار و 956 قطعه جوجه ریزی در شهرستان سبزوار انجام شده است.

رئیس شبکه دامپزشکی سبزوار،ضمن اشاره به ظرفیت خوب شهرستان، جهت تولید گوشت مرغ استان، گفت: سبزوار جزء قطب های مهم تولید گوشت مرغ در استان به شمار می رود و در حال حاضر با 213 واحد مرغداری گوشتی فعال، در صنعت مرغداری فعالیت چشمگیری دارد.

 دکتر زیدآبادی، ضمن اشاره به بازرسی بهداشتی بر تمامی مراحل پرورش طیور گوشتی شامل حمل و نقل بهداشتی، واکسیناسیون، نگهداری، کشتار و بسته بندی گوشت مرغ‌های تولیدی، جهت تامین امنیت و سلامت غذایی در جامعه ، افزود: از ابتدای سال جاری میزان 2 میلیون و یکصد و سی و سه هزار و نهصد و پنجاه و شش قطعه جوجه ریزی در مرغداریهای گوشتی شهرستان انجام شده است.

 وی، تاکید کرد: تامین گوشت بهداشتی و سالم و عاری از هر گونه آلودگی اولیه و ثانویه و تامین و حفظ بهداشت عمومی جامعه از وظایف دامپزشکی در این حوزه است که این مهم در زمان کشتار مرغ در کشتار گاه، توسط مسئولین فنی بهداشتی دامپزشکی حاضر در محل کشتار رصد و پایش می شود و در سطح شهر تمامی مراحل توزیع و شرایط نگهداری فراورده های خام دامی، زیر ذره بین کارشناسان نظارت دامپزشکی قرار دارد.

برات الله زیدآبادی، به شهروندان توصیه نمود: فراورده های خام دامی ( گوشت سفید و قرمز و...) مصرفی خود را از فروشگاههای معتبر دارای مجوز دامپزشکی تهیه نمایند و تاکید می گردد به تاریخ تولید، تاریخ انقضاء و پروانه معتبر توجه و شکایات و تخلفات بهداشتی را به صندوق صوتی 1512 ارسال نمایند.

  • گروه خبری : اخبار شهرستان صفحه اصلی,اداره شهرستان سبزوار
  • کد خبر : 320141
pr_rkh روابط عمومی استان

pr_rkh روابط عمومی استان

تصاویر

لینک کوتاه