• 1402/02/20 - 11:37
  • تعداد بازدید : 385
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

برگزاری جلسه ساماندهی ورود شیرخام به کارگاه های تولید لبنیات سنتی شهرستان مشهد

رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان مشهد از لزوم اجرای ساماندهی هر چه سریعتر نحوه ورود شیرخام به کارگاه های تولید لبنیات سنتی شهرستان خبر داد.

به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان مشهد، دکتر محمد سیاح با بیان اینکه بیماری تب مالت یکی از بیماری های مشترک و مهلک بین انسان و دام است که امکان انتقال آن از طریق مصرف شیرخام و فرآورده های لبنی آلوده به اثبات رسیده است، افزود: طرح ساماندهی ورود شیر خام به کارگاه های لبنیات سنتی با هدف ارتقای سطح کیفی و بهداشتی مراکز تولید لبنیات های سنتی و همچنین فرهنگ سازی در حوزه مصرف فرآورده های لبنی بهداشتی و سالم اجرا می شود.

 وی با اشاره به اینکه همراهی انجمن صنفی لبنیات سنتی با شبکه دامپزشکی و مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان در ساماندهی اینگونه کارگاه ها، تاثیر بسزایی دارد، گفت: حمل و جابجایی بهداشتی شیرخام فقط از طریق اخذ مجوز بهداشتی حمل دامپزشکی امکانپذیر بوده و کارگاه های لبنیات سنتی فعال شهرستان ضروری است نسبت به دریافت شناسه یکتا از دامپزشکی شهرستان ، جهت رصد و پایش مجوزهای صادره اقدام نمایند. 

دکتر سیاح افزود: طرح ساماندهی کارگاه های لبنیات سنتی از مصوبات کارگروه سلامت و امنیت غذایی شهرستان است که بر مبنای آن تلاش می شود با هماهنگی دستگاه های اجرایی ذی ربط، نواقص بهداشتی مراکز تولید و عرضه این نوع فرآورده های لبنی برطرف گردد.

همچنین این مقام مسئول  با بیان اینکه جذب مشاوران بهداشتی دامپزشکی از سوی کارگاه های لبنیات سنتی تاثیر فراوانی در ساماندهی عرضه لبنیات سنتی بهداشتی دارد ، افزود : بازرسان دامپزشکی در اجرای گشت های نظارتی خود علاوه بر آموزش و اطلاع رسانی به متصدیان کارگاه های لبنیات سنتی؛ نسبت به رفع نواقص بهداشتی مراکز؛ توصیه های لازم را ارائه می نمایند.

در ادامه این جلسه آقای مهندس باعدی، رئیس انجمن صنفی کارگاه ها و لبنیات سنتی شهرستان مشهد به آمادگی این انجمن در خصوص ساماندهی کارگاه ها اشاره نمود و گفت: هیئت مدیره و اعضای انجمن صنفی کارگاه ها و لبنیات های سنتی شهرستان از این طرح استقبال نموده و در خصوص اخذ شناسه یکتا و معرفی کارگاه های پروانه دار فعال در این بخش به دامپزشکی شهرستان آمادگی کامل دارند.

وی یادآور شد: تعداد 360 کارگاه تولید و توزیع و 600 مرکز عرضه لبینیات سنتی در مشهد فعالیت می نمایند بطوریکه 30 درصد شیرخام ورودی به  شهرستان به این مراکز از شهر مشهد وارد می شود.

  • گروه خبری : اخبار شهرستان صفحه اصلی,اداره شهرستان مشهد
  • کد خبر : 301338
pr_rkh روابط عمومی استان

pr_rkh روابط عمومی استان

تصاویر

لینک کوتاه