برگزاری کلاس آموزشی بهداشت فراورده های خام دامی ویژه بانوان در سبزوار
رئیس شبکه دامپزشکی سبزوار گفت: با توجه به اهیمت بهداشت فراورده های خام دامی و اینکه بانوان نقش به سزایی در آماده سازی وطبخ فراورده های خام پروتئنی دارند این شبکه با همکاری مدیریت جهادکشاورزی کلاس آموزشی بهداشت فراورده های خام دامی ویژه بانوان را برگزار نمود.
دکتر مریم جاهدی نیا مدرس کلاس آموزشی اظهار کرد در هنگام خرید گوشت قرمز به داشتن مهر کشتارگاه بر روی لاشه دقت نمایید. در صورت خرید گوشت منجمد ، دقت نمایید گوشت منجمد در فریزر و در برودت 18 درجه سانتیگراد نگهداری گردد و در داخل بسته بندی خونابه منجمد وجود نداشته باشد زیرا وجود خونابه نشانه انجماد مجدد گوشت است که موجب کاهش شدید کیفیت آن شده است.
وی ادامه داد: رنگ گوشت باید به رنگ طبیعی قرمز روشن باشد و هر گونه تغییر قرمز به سبز، قهوه ای یا خاکستری دال بر فساد گوشت است.سطح خارجی گوشت نباید خیس باشد.ظاهر گوشت باید طبیعی بوده و فاقد آثار خون مردگی، ضربه و یا ذرات خارجی قابل رؤیت باشد.هیچ گونه بوی غیر طبیعی از قبیل بوی ترشیدگی، تعفن یا بوی دارو نباید به مشام برسد.
ماهی تازه و سالم باید دارای شکل ظاهری ماهی شفاف و واجد جلای فلزی باشد در صورت فساد ماهی کدر شده و ماده لزجی روی آن را می پوشاند.چشمها حالت محدب و شفاف داشته باشد در ماهی فاسد چشمها کدر و فرورفته است.ماهی سالم قوام و سفتی خاصی داشته که با فشار انگشت اثری باقی نمی ماند درحالی که در ماهی فاسد اثر فشار انگشت باقی می ماند.
نظر دهید