• 1403/03/01 - 08:54
  • تعداد بازدید : 352
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

برگزاری کلاس آموزشی بیماری تب کریمه کنگو در فریمان

به گزارش شبکه دامپزشکی فریمان، کلاس آموزشی آشنایی با بیماری تب کریمه کنگو در کشتارگاه دام فریمان برگزار، شد.

دکتر سیدحبیب حسینی، رئیس شبکه دامپزشکی فریمان، گفت: تب خونریزی‌دهنده کریمه کنگو (CCHF) یک بیماری ویروسی حاد تب‌دار و خون‌ریزی دهنده و مشترک بین انسان و دام است که از طریق گزش کنه یا تماس با خون یا ترشحات یا لاشه دام و انسان آلوده منتقل می‌شود. تب خونریزی‌دهنده کریمه کنگو در انسان، بیماری شدیدی همراه با مرگ و میر حدود ۳۰ ٪ ایجاد می‌کند.

حسینی، عنوان کرد: در راستای محافظت از افراد فعال در حوزه کشتارگاه دام و قصابی ها این شبکه اقدام به برگزاری کلاس های آموزشی در خصوص آشنایی با بیماری تب کریمه کنگو و راهکار های حفاظت فردی نموده است.

وی، افزود: ما در ابتدا اقدام به شناسایی جامعه هدف نموده و در ادامه بصورت هدفمند و دوره ای جهت آشنایی آن جامعه اقدام به برنامه ریزی و برگزاری کارگاه های آموزشی نمودیم.

حسیی، ادامه داد: انتظار می رود افراد آموزش دیده و مرتبط با حوزه گوشت قرمز آموزش های ارائه شده را جهت حافظت از خود در برابر این بیماری مشترک بین انسان و دام بکار برند.

این مقام مسئول، به شهروندان توصیه کرد: با توجه به اینکه گوشت قرمز تولیدی در کشتارگاه های دام تحت نظارت دامپزشکی تولید و مدت 24 ساعت لاشه به جهت از بین بردن عامل بیماری زا در پیش سرد نگهداری می شود، لازم است شهروندان از مراکز معتبر و تحت نظارت دامپزشکی گوشت قرمز مورد نیاز خود را تهیه نمایند و از ذبح گوسفند و گاو در منازل خود اجتناب نمایند.

رئیس شبکه دامپزشکی فریمان، اظهار داشت: عامل این بیماری در دمای ۵۶ درجه سلسیوس به مدت ۳۰ دقیقه از بین می‌رود، بنابراین پختن گوشت موجب از بین رفتن ویروس می‌شود و شهروندان باید از مصرف نیم پز فرآورده های گوشت قرمز اجتناب نمایند.

  • گروه خبری : اخبار شهرستان صفحه اصلی,اداره شهرستان فریمان
  • کد خبر : 319832
pr_rkh روابط عمومی استان

pr_rkh روابط عمومی استان

لینک کوتاه