معاون سلامت اداره کل دامپزشکی خراسان رضوی:
تشدید نظارت بر حملونقل فراوردههای خام دامی ارسالی به مرزهای عراق
معاون سلامت اداره کل دامپزشکی خراسان رضوی گفت: از زائران و مسئولان هیئات در مشهد درخواست میشود که حتما در تهیه فراوردههای خام، نکات بهداشتی را رعایت و گوشت را از مراکز مجاز و کشتارگاههای صنعتی تهیه کنند.
دکتر محمود قربانزاده، معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان، درباره تمهیدات نظارتی در دهه آخر صفر گفت: همانند هرسال طرح تشدید نظارتی را در ایامهای خاص داریم. یکی از این ایام که طرح تشدید نظارتی را با توجه به حضور گسترده زائر به شهر مقدس مشهد میطلبد، دهه آخر صفر است که با همکاری دستگاههایی مثل علوم پزشکی، شهرداری و استانداری بازدیدها را افزایش خواهیم داد.
به گفته وی، بازدید از هتلها، مراکز عرضه فراوردههای خام دامی، بازدید از موکبها که غذای نذری پخش میکنند، در دستورکار است. همچنین در هر مکانی که زائران به صورت عمومی اسکان پیدا میکنند و غذا پخش میشود، باید حتما نظارت صورت بگیرد. مراکز بینراهی، رستورانها، مهمانپذیرها و حسینیهها از دیگر مکانهایی است که نظارت بهداشتی میشود.
معاون سلامت دامپزشکی استان اظهار کرد: از زائران، شهروندان و مسئولان هیئات در خواست میشود که حتما در تهیه فراوردههای خام دامی مثل گوشت، مرغ و تخم مرغ نکات بهداشتی را رعایت کنند. همچنین گوشت را از کشتارگاههای صنعتی و ترجیحا مواد بستهبندیشده در مراکز مجاز دارای پروانه تهیه کنید. تأکید میشود در حملونقل گوشت نیز حتما از خودروهای دارای کابین سردخانه استفاده کنند.
به گفته دکتر قربانزاده، یکی از اقدامات ما در واقع نظارت بر حملونقل گوشت و مواد خام دامی برای زائران اربعین است. کشتارگاهها و مراکز بستهبندی استان باید مجوز داشته باشند. برای فراوردههای ارسالی موکبهای داخل و خارج کشور گواهی بهداشتی بینالمللی داخلی صادر میشود.
منبع: شهرآرا