تولید و استحصال بیش از 52 هزار تن گوشت مرغ بهداشتی در مشهد
معاون شبکه دامپزشکی شهرستان مشهد گفت: از ابتدای سال جاری در کشتارگاه های طیور شهرستان بیش از 52 هزار تن گوشت مرغ سالم و بهداشتی تولید شده است.
دکتر سید امید نقیبی با بیان اینکه گوشت مرغ ارزش غذایی فراوانی داشته و یکی از پر مصرف ترین فرآورده های خام دامی در بین شهروندان می باشد، افزود: گوشت مرغ استحصالی در کشتارگاه های طیور شهرستان فرآیندهای بهداشتی لازم را طی کرده و پس از تایید کارشناسان دامپزشکی مستقر در کشتارگاه های طیور مجوز عرضه در بازارهای مصرف و فروشگاه های مجاز تحت نظارت دامپزشکی را اخذ نموده است.
وی به استحصال 52 هزار و 100 تن گوشت مرغ بهداشتی در این مدت اشاره نمود و افزود: این میزان گوشت مرغ سالم، از ذبح بهداشتی و شرعی 26 میلیون و 544 هزار قطعه طیور گوشتی پرورشی استحصال شده است.
این مقام مسئول تعدادکشتارگاه صنعتی طیور فعال شهرستان مشهد را 4 کشتارگاه عنوان کرد و یادآور شد: روزانه نزدیک به 100 هزار قطعه طیور در کشتارگاه های شهرستان کشتار می شود و ناظران شرعی و بهداشتی دامپزشکی مستقر در کشتارگاه ها بطور مستمر بر کار ذبح و کشتار طیور نظارت دارند و زنجیره کشتار را مورد رصد و پایش قرار می دهند.
دکتر نقیبی در ادامه به مخاطرات بیماری های مشترک بین انسان و دام اشاره نمود و از شهروندان درخواست نمود: از خرید و مصرف مرغ زنده از افراد دوره گرد و دستفروشان جدأ خودداری نمایند و گوشت مرغ مورد نیاز خود را از مراکز مجاز تحت نظارت دامپزشکی تهیه نمایند.
نظر دهید