سمپاشی کشتارگاه دام شاندیز جهت جلوگیری از شیوع احتمالی بیماری تب کریمه کنگو
به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی طرقبه شاندیز؛ محوطه کشتارگاه سنتی دام شاندیز جهت پیشگیری از بیماری تب کریمه کنگو به صورت دوره ای سمپاشی می گردد.
دکتر قدرتی رئیس شبکه دامپزشکی طرقبه شاندیز گفت: در فصول گرم سال به منظور کنترل و کاهش جمعیت کنه ها جهت جلوگیری از بیماری مشترک تب کریمه کنگو، محوطه داخلی و خارجی کشتارگاه به صورت دوره ای مورد سمپاشی قرار می گیرد.
وی همچنین بیان نمود: از مهم ترین راهکارهای پیشگیری از این بیماری، مبارزه با کنه از طریق سمپاشی اماکن دامی، آموزش دامداران و کارکنان در معرض خطر، استفاده از پوشش های مناسب توسط دامدار و ذابحان حین انجام کار، بالابودن امنیت و حفاظت فردی شاغلین در کشتارگاه ها، سرد نمودن لاشه به مدت 24 ساعت در برودت یخچال و تهیه گوشت از مراکز مجاز و دارای مهر و لیبل دامپزشکی می باشد.
دکتر قدرتی در پایان افزود: در این اقدام، کلیه محیط های کشتارگاهی نظیر اصطبل انتظار، سالن کشتار دام، اتاق دپوی پوست، مسیر های رفت و آمد دام و ... سمپاشی می گردد.