• 1401/08/10 - 12:45
  • تعداد بازدید : 236
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

صفر شویی و ضد عفونی سالن های کشتار در کشتارگاه دام شاندیز

به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی طرقبه شاندیز در هفته جاری کلیه سالن های کشتارگاه دام شاندیز صفرشویی و ضدعفونی گردید.

دکتر علیرضا قدرتی رئیس شبکه دامپزشکی طرقبه شاندیز گفت: کشتارگاه به عنوان یکی از بخش‌های مهم در زنجیره تامین گوشت نیازمند رعایت نکات بهداشتی ویژه‌ای است. لذا رعایت پروتکل‌های ضدعفونی کشتارگاه بسیار اهمیت دارد.

وی افزود: سطوح ساختمانی و تجهیزات موجود در کشتارگاه باید بعد از هر نوبت کشتار به طور کامل ضد عفونی شود و محلول ضد عفونی کننده مورد استفاده باید وسیع الطیف باشد و اثر خورندگی بر تجهیزات نداشته باشد.

قدرتی همچنین بیان نمود: هدف اصلی از صفر شویی و ضدعفونی مستمر کشتارگاه ها کاهش بار میکروبی در محیط و لاشه های استحصالی می باشد تا گوشتی سالم و با کیفیت به دست مصرف کنندگان برسد.

  • گروه خبری : اخبار شهرستان صفحه اصلی,اداره شهرستان بینالود
  • کد خبر : 291916
pr_rkh روابط عمومی استان

pr_rkh روابط عمومی استان

لینک کوتاه