مصرف صنعتی لاشه یک رأس گاو مشکوک به اسیدوز در طرقبه شاندیز
روابط عمومی شبکه دامپزشکی طرقبه شاندیز، از مصرف صنعتی لاشه یک راس گاو مشکوک به اسیدوز در شهرستان خبر داد.
دکتر علیرضا قدرتی رئیس شبکه دامپزشکی طرقبه شاندیز، در این خصوص گفت: لاشه های استحصالی در کشتارگاه باید 24 ساعت در دمای پیش سرد نگهداری شوند تا پس از فرآیند جمود نعشی به PH مطلوب برسند. در صورتیکه لاشه استحصالی در مواردی مثل کشتار دام دچار اسیدوز یا در حال احتضار به ph مطلوب نرسد ولی ویژگی های ظاهری و ارگانولپتیکی آن مناسب باشد، لاشه صرفا جهت مصرف صنعتی به کارخانجات معتبر ارسال می گردد.
وی، در ادامه افزود: گوشت قرمز باید فاقد هر گونه خون مردگی، ضربه یا ذرات خارجی و رطوبت و بوی غیر طبیعی باشد و هر گونه تغییر رنگ قرمز گوشت به سبز یا قهوه ای یا خاکستری، از دست رفتن قوام، نرم و لزج شدن آن نشان از فساد دارد.
قدرتی، در پایان گفت: تایید نهایی گوشت استحصالی در کشتارگاه پس از معاینه دام زنده قبل از کشتار، بازرسی لاشه در حین کشتار و پس از طی زمان پیش سرد صورت می گیرد.