نظارت بهداشتی دامپزشکی مشهد بر تولید بیش از 19 هزار تن گوشت سالم و بهداشتی
رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان مشهد گفت: از ابتدای سال جاری، کارشناسان و بازرسان بهداشتی این مجموعه بر تولید واستحصال بیش از 19 هزار تن گوشت قرمز و گوشت مرغ نظارت بهداشتی داشته اند.
دکتر محمود جوادی نژاد با بیان اینکه از این میزان گوشت تولید شده تحت نظارت بهداشتی کارشناسان دامپزشکی، 11 هزار و 678 تن گوشت مرغ بوده است، افزود:این میزان گوشت مرغ بهداشتی تولید شده از ذبح بهداشتی و شرعی 6 میلیون و 486 هزار و695 قطعه طیور پرورشی گوشتی تولید شده است.
همچنین وی اظهار داشت: در این مدت 181 هزار و 726 راس دام سبک و سنگین در کشتارگاه های دام شهرستان تحت نظارت دامپزشکی کشتار شده است که این امر منجر به تولید 7 هزار و 346 تن گوشت قرمز شده است.
دکتر جوادی نژاد در ادامه اظهار داشت: در این مدت 19 میلیون و 25 هزار تن گوشت قرمز و گوشت مرغ بهداشتی استحصال شده است که علاوه بر مصرف در بازارهای داخلی شهرستان و استان ودیگر استانهای کشور نیز ارسال شده است.
نظر دهید