• 1403/11/03 - 12:58
  • تعداد بازدید : 51
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

نظارت بهداشتی کارشناسان دامپزشکی در کشتارگاه دام شهرستان رشتخوار

کارشناسان شبکه دامپزشکی رشتخوار بر کشتارگاه دام شهرستان، نظارت بهداشتی دارند.

به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی رشتخوار، روح اله حسن پور از نظارت بازرس بهداشتی دامپزشکی بر روند تولید و استحصال 31 هزار و 200 کیلوگرم گوشت قرمز در 10 ماهه ابتدائی سال جاری خبر داد.

رئیس شبکه دامپزشکی رشتخوار، گفت: در راستای تولید و عرضه گوشت قرمز سالم و بهداشتی به شهروندان عزیز، معاینه دام های کشتاری قبل از کشتار و نیز بازرسی لاشه و اندام ها بعد از کشتار توسط بازرس دولتی دامپزشکی انجام و گوشت استحصال شده مهمور به مهر سلامت دامپزشکی  و سپس اجازه عرضه در مراکز عرضه فرآورده های خام دامی داده می شود.

روح اله حسن پور، افزود: از ابتدای سال جاری تا کنون ذبح بهداشتی 773 راس دام سبک و سنگین تحت نظارت  کارشناس دامپزشکی در کشتارگاه دام شهرستان انجام شده است.

وی، افزود: از شهروندان عزیز درخواست می شود هر گونه موارد تخلف را به شبکه دامپزشکی رشتخوار با شماره تلفن 05156222581 اطلاع دهند و از خرید گوشت قرمز بدون مهر دامپزشکی اجتناب نمایند.

  • گروه خبری : اخبار شهرستان صفحه اصلی,اداره شهرستان رشتخوار
  • کد خبر : 332560
pr_rkh روابط عمومی استان

pr_rkh روابط عمومی استان

لینک کوتاه