نظارت دامپزشکی تربت حیدریه بر تولید بیش از 2 هزار تن گوشت قرمز بهداشتی
به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان تربت حیدریه،کارشناسان واحد نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی این شهرستان در سال 98 بر تولید و استحصال 2 هزار و 68 تن گوشت قرمز نظارت داشته اند.
دکتر ابوالحسن سیدین، رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان با بیان اعلام این خبر،افزود: نظارت های بهداشتی دامپزشکی جهت تولید گوشت قرمز با معاینات بالینی دام زنده قبل از کشتار شروع می شود و تا هنگام عرضه گوشت و سایر فرآورده های خام دامی در فروشگاه های مجاز ادامه دارد. وی افزود در راستای تولید این میزان گوشت قرمز، 85 هزارو 558 راس دام سبک و سنگین کشتار شده است.
رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان تربت حیدریه اظهار داشت: برخی از بیماری های مشترک بین انسان و دام نظیر شاربن و تب خونریزی دهنده کریمه کنگو به راحتی از طریق مصرف گوشت قرمزغیربهداشتی به انسان منتقل می شود.
نظر دهید