مدیر کل دامپزشکی استان در گردهمایی روسای شبکه های دامپزشکی در مشهد:
وظیفه ما حمایت از جهادگران عرصه تولید است/ برنامه ریزی دقیق در جهت ارائه خدمات و حرکت در مسیر سند تحول دامپزشکی در سال 1402 صورت می گیرد
در گردهمایی رؤسای شبکه های دامپزشکی استان در مشهد بر برنامه ریزی دقیق در جهت ارائه خدمات و حرکت در مسیر سند تحول دامپزشکی در سال 1402 تاکید شد.
مدیر کل دامپزشکی خراسان رضوی گفت: در این جلسه، خط سیر اقدامات و برنامه های سال جاری اعلام می شود و نیز مواردی برگرفته از سند تحول سازمان دامپزشکی کشور اعلام و بر انجام آنها تاکید می شود.
دکتر جواد اعلمی تصریح کرد: حمایت از تولید کننده بر اساس منویات مقام معظم رهبری بایستی صورت بگیرد و بر این محور حرکت کنیم و وظیفه ما حمایت از جهادگران عرصه تولید است ضمن اینکه حمایت ما باید همراه با اجرای ضوابط باشد.
وی افزود: ضروری است از اعمال سلیقه جهت اجرای دستورالعمل ها جدا بایستی پرهیز شود و این نباشد که هر کدام از کارشناسان که بازدید کننده از مراکز تولیدی و بخش خصوصی هستند بر اساس سلیقه خود در این حوزه ها اعمال نظر کنند.
اعلمی یادآور شد: معضل نیروی انسانی همچنان باقی است و بایستی با بهره وری حداکثر از نیروهای موجود وظایف اصلی خود را انجام دهیم و به یاد باشیم که اولویت اول ما اقدامات پیشگیرانه مبتنی بر واکسیناسیون و تامین سلامت دام و طیور است و در این جهت ما در تامین اعتبار خرید خدمات کاملا پیگیر هستیم تا فعالیت ها به بهترین شکل صورت پذیرد.
مدیر کل دامپزشکی استان افزود: مردم انتظار دارند دامپزشکی با نظارت های خود بر روند سالم سازی فرآورده های خام دامی و برخورد با متخلفین این حوزه اقدام کند و برخورد با متخلفین باید در تعامل کامل با مراجع قضایی باشد تا بتوانیم بهترین نتیجه را کسب کنیم.
وی تصریح کرد: با توجه به شرایط خشکسالی امسال، دقت شود تا خدمات رایگان، به صورت هدفمند صورت گیرد و در برخورد با دامداران آسیب دیده از مخاطرات خشکسالی، سعه صدر داشته باشیم و خود را خادم و مستخدم آنها بدانیم.
اعلمی عنوان داشت: در راستای پیاده سازی سند تحول، جداول زمانی ارائه خدمات به شهرستان ها اعلام شده و بایستی به دقت تکمیل شود.
در ادامه، معاون توسعه مدیریت و منابع اداره کل دامپزشکی استان گفت: مسیر اصلی ما خدمت به مردم است و بایستی دراین راه، برنامه ریزی لازم صورت گیرد.
دکتر ناصر مرگان ازغدی با اشاره به اهمیت مباحث اطلاع رسانی یادآور شد: به اندازه کاری که انجام می دهیم بایستی اطلاع رسانی کنیم؛ نه بیشتر و نه کمتر.
وی گفت: ارزیابی عملکرد را به شکل بسیار جدی پیگیری می کنیم و مشوق هایی نیز برای شهرستان های برتر در این حوزه در نظر داشتیم و خواهیم داشت و بر همین اساس، شهرستان ها نیز باید کارشناسان خود را ارزیابی کنند و بر اساس کارکردها، پیش بینی و مشوق های لازم را در نظر بگیرند.
دکتر ازغدی خواستار آن شد تا اصل صرفه جویی و نظارت بر خریدها مدّ نظر قرار گیرد.
مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در دامپزشکی استان نیز در این با اشاره به سالروز واقعه تاریخی «جنگ احد» جلسه افزود: پیروی از فرماندهی، غرور ناشی از پیروزی و اشتباه در محاسبات سه محوری بودند که در این شکست دارای اهمیت هستند و ما نیز باید در مسیر اجرای امور مراقب باشیم چنین اشتباهاتی نکنیم.
حجت الاسلام والمسلمین محمدحسن شورورزی گفت: پست ها و موقعیت های اداری، همچون امتحانات الهی هستند که باید در راه خدمت به مردم، جز خدا را در نظر نگیریم و خود را همواره در معرض دید خدا بدانیم و تمام تلاش خود را برای خدمت به مردم بکار گیریم.
وی عنوان داشت: دستورالعمل های بهداشتی را باید به طور کامل و با رعایت اخلاق اسلامی پیاده سازی کنیم.
شورورزی ضمن تشکر از اقدامات در زمینه حلیت فرآورده های خام دامی، برخورد با آبزیان حرام و پیگیری امور ناظرین شرعی یادآور شد: حضور به موقع ناظرین شرعی در ابتدا و انتهای کشتار ضروری است.