شبکه دامپزشکی طرقبه و شاندیز، اعلام کرد:
پرهیز از کشتار غیر مجاز دام و خرید گوشت قرمز از مراکز مجاز
شبکه دامپزشکی طرقبه و شاندیز، در رابطه با عدم کشتار غیر مجاز دام و تهیه گوشت قرمز از مراکز مجاز، مهمور و لیبل گذاری در کشتارگاه دام خبر داد.
دکتر علیرضا قدرتی، رئیس شبکه دامپزشکی، در این خصوص بیان نمود: کشتار انجام شده در کشتارگاه های دام شهرستان کاملا بهداشتی و زیر نظر ناظرین شرعی و بهداشتی می باشد.
قدرتی، افزود: بازرسی بهداشتی گوشت شامل دو بخش می باشد الف- بازرسی پیش از کشتار ب- بازرسی پس از کشتار که در تمامی این مراحل، دام و لاشه از نظر ظاهری مورد معاینه قرار گرفته و در صورت مشاهده هر علامتی دال بر درگیری با بیماری های عفونی یا متابولیک، دام و یا لاشه توقیف تا بر اساس دستورالعمل و بخشنامه های سازمان دامپزشکی برای آن تصمیم گیری شود.
وی، همچنین گفت: با اشاره به عرضه غیر مجاز فراورده های خام دامی و مخاطرات بهداشتی آن، متخلفان به مراجع قضایی معرفی خواهند شد.
قدرتی، در پایان ضمن تاکید بر پرهیز از کشتار غیر مجاز دام در منازل و معابر از شهروندان خواست؛ صرفا از مراکز خرید مجاز، جهت تهیه گوشت قرمز اقدام نمایند و در زمان خرید به مهر و لیبل الصاقی بر روی لاشه ها که نشانگر نام کشتارگاه، جنسیت، زمان کشتار، زمان خروج از پیش سرد و عمر ماندگاری گوشت می باشد توجه ویژه نمایند و در صورت مشاهده مواردی از کشتار غیر مجاز و تخلفات بهداشتی با شماره تلفن 05511553 شبکه دامپزشکی تماس حاصل فرمایند.