کنترل سلامت شیرخام و انجام آزمایشات میکروبی وشیمیایی و تقلبات در شهرستان بردسکن
دکتر باقرپورسرپرست شبکه دامپزشکی شهرستان بردسکن بیان کرد: شیر خام مهمترین فرآورده خام دامی می باشد به همین دلیل کنترل و بررسی سلامت شیر خام حائز اهمیت بالایی می باشد لذا به منظور ارتقاء سطح سلامت شیر خام بطور منظم و دوره ای پایش ها و نمونه برداری هایی از واحدهای تولیدی دامی صنعتی و سنتی، خودروهای حمل شیر و مراکز عرضه انجام می شود.
به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان، وی در ادامه اظهار داشت : کارشناسان این شبکه بطور مداوم و مستمر تمامی واحدهای عرضه شیر خام را مورد بازرسی قرار می دهند آمد. دکتر باقرپور خاطر نشان کرد: بیماری تب مالت یک بیماری میکروبی دام است که یکی از راههای ابتلا به آن مصرف محصولات لبنی غیر پاستوریزه و نجوشیده می باشد که در انسان منجر به بروز علایمی مثل تب مواج، عرق شدید، سردرد ضعف، دردکمر و پشت و مفاصل می شود. این مقام مسؤل در پایان با اشاره به خطر ابتلای به تب مالت از طریق شیرخام به مردم توصیه نمود که از لبنیات پاستوریزه استفاده کنند و در صورت استفاده از لبنیات سنتی و فله این اقلام را از مراکز مورد تائید اداره دامپزشکی تهیه نمایند و حتما قبل از مصرف بطور کامل شیرخام را بجوشانند.
نظر دهید