نظارت بر بیش از 416 هزار قطعه جوجه ریزی مرغ گوشتی از ابتدای سال در شهرستان طرقبه شاندیز
به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی طرقبه شاندیز؛ میزان 416 هزار و 500 قطعه جوجه ریزی در مرغداری های گوشتی شهرستان از ابتدای سال جاری انجام گرفته است.
دکتر علیرضا قدرتی رئیس شبکه دامپزشکی اظهار داشت؛ نظارتهای بهداشتی دامپزشکی از زمان جوجه ریزی در واحدهای پرورشی شروع میشود و تا عرضه در بازارهای مصرف ادامه می یابد.
وی افزود: در این نظارتها بر اساس شیوهنامه و دستورالعملهای سازمان دامپزشکی کشور، عواملی که باعث بروز مخاطرات بهداشتی میشوند، مورد شناسایی و بررسی قرار میگیرند و جهت کنترل عوامل تهدید کننده بهداشت عمومی و امنیت غذایی، اقدامات لازم صورت میپذیرد.
قدرتی ادامه داد: رعایت دقیق توصیههای دامپزشکی توسط مرغداران که مبتنی بر دستورالعملهای سازمان دامپزشکی است سبب ممانعت از بروز بیماریهای فراگیر و یا بیماری های با تلفات بالا در سطح مرغداریها می گردد و زمینه را برای ارتقای سطح تولید و استحصال گوشت مرغ سالم و بهداشتی برای مصرفکنندگان فراهم میکند.