با نظارت دامپزشکی بر کشتارگاه های طیور استان طی اجرای طرح نوروزی؛
9000 تن گوشت مرغ در خراسان رضوی تولید شد
در پی اجرای طرح نوروزی دامپزشکی در خراسان رضوی با نظارت دامپزشکی استان بر کشتارگاه های طیور، بیش از 9000 تن گوشت مرغ از ذبح بیش از 4 میلیون و 760 هزار قطعه طیور استحصال شد.
![](/thumbnail/550-375_100/uploads/23/DSC_5428.jpg)
مدیر کل دامپزشکی استان با اعلام این خبر اظهار داشت: طی مدت اجرای این طرح و تا پایان آن در کشتارگاه های طیور استان، بیش از 24 هزار لاشه طیور ذبح شده به وزن 33 تن ضبط و از ورود ابن میزان به بازار مصرف جلوگیری شده است.
دکتر احمد شریعتی، میزان کشتار دام در کشتارگاه های استان را نیز طی مدت اجرای طرح یادشده 54 هزار راس دام سبک و سنگین دانست و افزود: از این میزان دام کشتارشده، بیش از 2430 تن گوشت قرمز روانه بازار مصرف شده است.
وی، با اشاره به خطر انتقال بیماریهای مختلف در اثر عرضه غیر بهداشتی فرآوردههای خام دامی توسط دستفروشان، اظهار داشت: با كلیه افرادی كه به صورت دست فروش و بدون هویت در حاشیه جادهها، سطح شهر مشهد و بویژه اطراف حرم مطهر اقدام به عرضه غیر مجاز مواد پروتئینی از قبیل گوشت سفید و قرمز، ماهی، كله پاچه، جگر و ... نمایند بطور جدی برخورد شده و پس از تشكیل پرونده برای متهمان، مراتب جهت رسیدگی به دستگاه قضایی تسلیم و پی گیری خواهد شد.
شریعتی افزود: طی 10 هزار بازدید از مراکز تولید و عرضه فرآورده های خام دامی در مدت یادشده، 74 پرونده برای متخلفین تشکیل و تسلیم مراجع قضایی شده و همچنین 36 تن فرآورده خام دامی ضبط و 12 تن از این مواد نیز معدوم و 7 مرکز متخلف هم پلمب شده است.
نظر دهید