2 مورد یافت شد

توصیه شبکه درگز در خصوص عدم مصرف فرآورده های لبنی غیر پاستوریزه

https://rkh.ivo.ir/آرشیو-اخبار–10940/توصیه-شبکه-درگز-در-خصوص-عدم-مصرف-فرآورده-های-لبنی-غیر-پاستوریزه

غیر پاستوریزه توصیه شبکه درگز در خصوص عدم مصرف فرآورده های لبنی غیر پاستوریزه شبکه دامپزشکی درگز، به شهروندان در خصوص عدم مصرف فرآورده های لبنی غیر پاستوریزه توصیه نمود. دکتر سعید دلفراز، گفت: تب مالت یک بیماری باکتریایی بوده و عمده ترین راه انتقال آن از...

03/11/02 11:31

مصرف پنیر سنتی غیرپاستوریزه می‌تواند عامل بیماری تب مالت باشد

https://rkh.ivo.ir/آرشیو-اخبار–10947/-مصرف-پنیر-سنتی-غیرپاستوریزه-می‌تواند-عامل-بیماری-تب-مالت-باشد

غیر پاستوریزه هشدار داد. دکتر حامد شمس، رییس شبکه دامپزشکی قوچان، در این خصوص گفت: مصرف لبنیات سنتی از جمله اصلی‌ترین عوامل انتقال بیماری تب مالت است. بر این اساس استفاده از شیر‌های نجوشیده و پنیر‌های تولید شده توسط شیر خام و سنتی، عامل...

03/10/27 08:59

لینک کوتاه