استحصال 190 تن گوشت قرمز از کشتارگاه های دام شهرستان طرقبه و شاندیز
به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی طرقبه و شاندیز ،از ابتدای سال تا کنون 190 تن گوشت قرمز در کشتارگاه های شهرستان، استحصال و به مراکز بسته بندی، عرضه و مصرف ارسال گردیده است.
دکتر علیرضا قدرتی، رئیس شبکه دامپزشکی طرقبه شاندیز، در این خصوص گفت: نظارت در کشتارگاه های دام شامل بازرسی قبل از کشتار (بررسی سلامت دام زنده)، حین کشتار و پس از کشتار (بررسی و تایید سلامت لاشه) می باشد و لاشه ی استحصالی از لحاظ بیماری های ویروسی، باکتریایی، انگلی، کتوز، کاشکسی، مسمومیت و ... مورد بازرسی قرار می گیرد.
وی، در ادامه افزود: علاوه بر بازرسی های ذکر شده، نگهداری گوشت قرمز در دمای 4-0 درجه سانتیگراد به مدت 24 ساعت (اتاق پیش سرد) در راستای کاهش ph گوشت و از بین رفتن عوامل بیماری زا از جمله عامل تب خونریزی دهنده کریمه کنگو از مهمترین موارد در کشتارگاه های دام می باشد.
قدرتی، در پایان گفت: از ابتدای سال بیش از هشت هزار راس دام سبک در کشتارگاه ها دام طرقبه و شاندیز، کشتار و منجر به استحصال 190 تن گوشت قرمز با مهر و لیبل دامپزشکی گردیده است.