• 1403/03/26 - 10:20
  • تعداد بازدید : 468
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

استحصال 190 تن گوشت قرمز از کشتارگاه های دام شهرستان طرقبه و شاندیز

به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی طرقبه و شاندیز ،از ابتدای سال تا کنون 190 تن گوشت قرمز در کشتارگاه های شهرستان، استحصال و به مراکز بسته بندی، عرضه و مصرف ارسال گردیده است.

  دکتر علیرضا قدرتی، رئیس شبکه دامپزشکی طرقبه شاندیز، در این خصوص گفت: نظارت در کشتارگاه های دام شامل بازرسی قبل از کشتار (بررسی سلامت دام زنده)، حین کشتار و پس از کشتار (بررسی و تایید سلامت لاشه)  می باشد و لاشه ی استحصالی از لحاظ بیماری های ویروسی، باکتریایی، انگلی، کتوز، کاشکسی، مسمومیت و ... مورد بازرسی قرار می گیرد.

  وی، در ادامه افزود: علاوه بر بازرسی های ذکر شده، نگهداری گوشت قرمز در دمای 4-0 درجه سانتیگراد به مدت 24 ساعت (اتاق پیش سرد) در راستای کاهش ph گوشت و از بین رفتن عوامل بیماری زا از جمله عامل تب خونریزی دهنده کریمه کنگو از مهمترین موارد در کشتارگاه های دام می باشد.

قدرتی، در پایان گفت: از ابتدای سال بیش از هشت هزار راس دام سبک در کشتارگاه ها دام طرقبه و شاندیز، کشتار و منجر به استحصال 190 تن گوشت قرمز با مهر و لیبل دامپزشکی گردیده است.

  • گروه خبری : اخبار شهرستان صفحه اصلی,اداره شهرستان بینالود
  • کد خبر : 321091
pr_rkh روابط عمومی استان

pr_rkh روابط عمومی استان