استحصال بیش از 1400 تن گوشت قرمز از کشتارگاه دام شهرستان طرقبه شاندیز در سال 1402
روابط عمومی شبکه دامپزشکی طرقبه شاندیز از استحصال یک هزار و 400 تن گوشت قرمز از کشتارگاه دام شهرستان طرقبه شاندیز از ابتدای سال 1402 خبر داد.
دکتر علیرضا قدرتی، رئیس شبکه دامپزشکی طرقبه شاندیز، در این خصوص گفت: نظارت در کشتارگاه های دام شامل بازرسی قبل از کشتار (بررسی سلامت دام زنده)، حین کشتار و پس از کشتار (بررسی و تایید سلامت لاشه) می باشد. لاشه ی استحصالی از لحاظ بیماری های ویروسی، باکتریایی، انگلی، کتوز، کاشکسی، مسمومیت و ... مورد بازرسی قرار می گیرد.
وی در ادامه افزود: از ابتدای سال 1402 تعداد 59 هزار و 500 راس دام سبک و سنگین در کشتارگاه دام طرقبه شاندیز تحت نظارت شرعی و بهداشتی ذبح و یک هزار و 400 تن گوشت قرمز استحصالی پس از تایید سلامت توسط ناظر بهداشتی کشتارگاه به مراکز عرضه فرآورده های خام دامی، مراکز گردشگری، هتل و رستوران ها ارسال گردیده است.
قدرتی در پایان ضمن تاکید بر اهمیت سلامت فرآورده های خام دامی در سفره غذایی خانوار، از شهروندان خواست از خرید گوشت فاقد هویت بهداشتی جدا خودداری نمایند.