نظارت دامپزشکی بر عرضه 150 تن گوشت قرمز و سفید در شهرستان درگز
به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان درگز از ابتدای طرح نظارت ویژه نوروز 1401 تا کنون حدود 30 تن گوشت قرمز تحت نظارتهای بهداشتی و شرعی دامپزشکی از کشتارگاه این شهرستان خارج شده است.
دکتر حامد شمس ریاست شبکه دامپزشکی درگز بیان کرد : نظارت بر تولید، توزیع و عرضه گوشت قرمز و سفید به عنوان یک فرآورده خام دامی مهم و پرمصرف توسط کارشناسان این شبکه برابر دستورالعملهای بهداشتی دامپزشکی و برای جلوگیری از انتقال بیماریهای مشترک بین انسان و دام در حال انجام است.
دکتر شمس تصریح کرد: در راستای نظارت بهداشتی بر تولید گوشت قرمز سالم و بهداشتی به صورت روزانه از کشتار دام سبک و سنگین در کشتارگاه دام توسط کارشناسان دامپزشکی بازدید و بازرسی می شود.
وی در پایان بیان داشت : از ابتدای شروع طرح تشدید نظارتهای بهداشتی ویژه نوروز ، دامپزشکی درگز بر سلامت 30 تن گوشت قرمز تولیدی در کشتارگاه و همچنین بر عرضه 120 تن گوشت سفید وارد شده از سایر نقاط کشور به این شهرستان نظارت داشته است.