نظارت دامپزشکی درگز بر تولید و استحصال حدود 260 تن گوشت قرمز
به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان درگز از ابتدای سال جاری تا کنون حدود 260 تن گوشت قرمز تحت نظارتهای بهداشتی و شرعی دامپزشکی از کشتارگاه این شهرستان استحصال شده است.
رئیس شبکه دامپزشکی درگز گفت: این میزان گوشت از تعداد 463 رأس گاو و شتر و 10هزار و 254 رأس گوسفند و بز استحصال شده و روانه بازار گردیده است.
دکتر شمس تصریح کرد: با نظارت مستمر و روزانه بازرسین بهداشتی دامپزشکی و حضور ناظر شرعی، در مجموع تعداد 10 هزار و 717 رأس دام سبک و سنگین در کشتارگاه دام شهرداری درگز از ابتدای سال تاکنون کشتار شده است.
وی با قدردانی از همراهی شهروندان در استفاده از گوشت قرمز سالم و دارای نشان دامپزشکی ادامه داد: مردم می توانند هرگونه تخلف بهداشتی را از طریق شماره تلفن 05146225023 در این خصوص به شبکه دامپزشکی اطلاع دهند.