• 1402/12/15 - 08:09
  • تعداد بازدید : 444
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

توصیه های بهداشتی دامپزشکی سبزوار در خصوص خرید و نگهداری ماهی قرمز

روابط عمومی شبکه دامپزشکی سبزوار، با توجه به نزدیک شدن به روزهای پایانی سال و اقبال عمومی به خرید و نگهداری ماهی قرمز، توصیه های بهداشتی ذیل را ارائه نمود.

رئیس شبکه دامپزشکی سبزوار، ضمن تاکید بر اینکه ضروری است که ماهی قرمز از مراکز عرضه مجاز تهیه شود و از خرید ماهی از دست فروشان و دوره گردها اکیداً خودداری شود گفت:

1-مراکز عرضه مجاز شامل واحدهای صنفی عرضه ماهیان زینتی و اماکن تعیین شده توسط شهرداری‌ها با هماهنگی اداره دامپزشکی هستند.

2-خریداران در هنگام خرید، از تماس مستقیم و بدون پوشش مناسب ( دستکش) با ماهی و آب حمل خودداری کنند و حتی الامکان از ظروف یک بار مصرف جهت حمل و جابجایی ماهی استفاده کنند.

3-در هنگام خرید دقت کنند که ماهی دچار ضایعات پوستی نباشد و از ظاهری سالم و معمول برخوردار باشد، چشم ها و آبشش ماهی بدون زخم و خوردگی باشد. همچنین از خریداری ماهی ها با پولک های آسیب دیده خودداری کنند.

4-پس از انتقال به منزل، بلافاصله نسبت به تعویض آب اقدام کرده و ظروف حمل یک بار مصرف در کیسه زباله سربسته قرار گیرد.

5-آب حمل و آب تعویضی ماهی مستقیماً در شبکه فاضلاب تخلیه شود و از ریختن آن در معابر عمومی خودداری شود.

6-ظرف نگهداری ماهی یک ظرف با دهانه باز (دهان گشاد) جهت تبادل اکسیژن با محیط باشد.

7-بهترین دمای آب نگهداری ماهی 22 – 26 درجه سانتی گراد می باشد.

8-در پایان نوروز ماهی ها را در رودخانه ها و یا نهرها رها نکرده و در محل های تعیین شده توسط شهرداری رهاسازی شود.

در پایان متذکر می شویم: با توجه به اینکه جانورانی نظیر خزندگان، دوزیستان، مارآبی، لاک پشت گوش قرمز، حلزون سیبی و... می توانند بعنوان ناقل یا واسط بالقوه انواع عوامل بیماری زا برای انسان باشند، عرضه هر گونه موجود زنده غیر از ماهی قرمز ممنوع می باشد.

  • گروه خبری : اداره شهرستان سبزوار,هشدارهای بهداشتی
  • کد خبر : 315955
pr_rkh روابط عمومی استان

pr_rkh روابط عمومی استان

لینک کوتاه