برگزاری جلسه ساماندهی کشتارگاه دام ویژه قصابان و سلاخان شهرستان کاشمر
رئیس شبکه دامپزشکی کاشمر گفت: پیرو مصوبات جلسه ساماندهی کشتارگاه دام و به منظور تامین سلامت گوشت قرمز و ساماندهی کشتارگاه فعلی کاشمر، جلسه آموزشی توجیهی با همکاری شبکه دامپزشکی، مرکز بهداشت، اتاق اصناف و اداره بازرگانی شهرستان کاشمر و با حضور کلیه متصدیان قصابیهای سطح شهرستان در محل اتحادیه صنف قصابان تشکیل گردید.
رئیس شبکه دامپزشکی کاشمر گفت: پیرو مصوبات جلسه ساماندهی کشتارگاه دام و به منظور تامین سلامت گوشت قرمز و ساماندهی کشتارگاه فعلی کاشمر، جلسه آموزشی توجیهی با همکاری شبکه دامپزشکی، مرکز بهداشت، اتاق اصناف و اداره بازرگانی شهرستان کاشمر و با حضور کلیه متصدیان قصابیهای سطح شهرستان در محل اتحادیه صنف قصابان تشکیل گردید.
دکتر خانزاده افزود، کشتارگاه کاشمر با شرایط مطلوب و ایده آل فاصله زیادی دارد و لازم است مسوولین موضوع را به صورت جدی در برنامههای عمرانی و اجرایی سالهای آتی قرار دهند و تمهیدات لازم جهت ارتقاء کیفی کشتارگاه لحاظ شود. کشتارگاه فعلی کاشمر چه به لحاظ شرایط ساختمانی، لوازم، امکانات، فضا و ظرفیت نواقص زیادی دارد ولزوم اقدام عاجل به منظور ساماندهی به وضعیت سلامت و تأمین گوشت قرمز از سوی مسوولین محرز و مسلم است.
مهندس حسین نورنیا مسئول نظارت شبکه دامپزشکی کاشمر در این جلسه در خصوص اهمیت بهداشت و سلامت مواد غذایی، عوامل تهدید کننده سلامت گوشت، نقش قصابان و سلاخان در تامین سلامت گوشت، مشکلات فعلی فرآیند تهیه و توزیع گوشت قرمز شهرستان کاشمر، و نیز خلاصه ای از تصمیمات اخذ شده مسئولین در خصوص ساماندهی به کشتارگاه فعلی تا ساخت کشتارگاه جدید و انتظارات شبکه دامپزشکی ، مرکز بهداشت ، شهرداری، و مدیریت کشتارگاه از قصابان، مطالبی بیان شد.
برخی از قصابان نیز در این جلسه به بیان مشکلاتی در خصوص حمل و نقل و سالن کشتار و ظرفیت پیش سرد پرداختند.
نظر دهید