• 1403/03/01 - 08:54
  • تعداد بازدید : 678
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

برگزاری کلاس آموزشی بیماری تب کریمه کنگو در فریمان

به گزارش شبکه دامپزشکی فریمان، کلاس آموزشی آشنایی با بیماری تب کریمه کنگو در کشتارگاه دام فریمان برگزار، شد.

00:00
00:00
دانلود

دکتر سیدحبیب حسینی، رئیس شبکه دامپزشکی فریمان، گفت: تب خونریزی‌دهنده کریمه کنگو (CCHF) یک بیماری ویروسی حاد تب‌دار و خون‌ریزی دهنده و مشترک بین انسان و دام است که از طریق گزش کنه یا تماس با خون یا ترشحات یا لاشه دام و انسان آلوده منتقل می‌شود. تب خونریزی‌دهنده کریمه کنگو در انسان، بیماری شدیدی همراه با مرگ و میر حدود ۳۰ ٪ ایجاد می‌کند.

حسینی، عنوان کرد: در راستای محافظت از افراد فعال در حوزه کشتارگاه دام و قصابی ها این شبکه اقدام به برگزاری کلاس های آموزشی در خصوص آشنایی با بیماری تب کریمه کنگو و راهکار های حفاظت فردی نموده است.

وی، افزود: ما در ابتدا اقدام به شناسایی جامعه هدف نموده و در ادامه بصورت هدفمند و دوره ای جهت آشنایی آن جامعه اقدام به برنامه ریزی و برگزاری کارگاه های آموزشی نمودیم.

حسیی، ادامه داد: انتظار می رود افراد آموزش دیده و مرتبط با حوزه گوشت قرمز آموزش های ارائه شده را جهت حافظت از خود در برابر این بیماری مشترک بین انسان و دام بکار برند.

این مقام مسئول، به شهروندان توصیه کرد: با توجه به اینکه گوشت قرمز تولیدی در کشتارگاه های دام تحت نظارت دامپزشکی تولید و مدت 24 ساعت لاشه به جهت از بین بردن عامل بیماری زا در پیش سرد نگهداری می شود، لازم است شهروندان از مراکز معتبر و تحت نظارت دامپزشکی گوشت قرمز مورد نیاز خود را تهیه نمایند و از ذبح گوسفند و گاو در منازل خود اجتناب نمایند.

رئیس شبکه دامپزشکی فریمان، اظهار داشت: عامل این بیماری در دمای ۵۶ درجه سلسیوس به مدت ۳۰ دقیقه از بین می‌رود، بنابراین پختن گوشت موجب از بین رفتن ویروس می‌شود و شهروندان باید از مصرف نیم پز فرآورده های گوشت قرمز اجتناب نمایند.

  • گروه خبری : اخبار شهرستان صفحه اصلی,اداره شهرستان فریمان
  • کد خبر : 319832
pr_rkh روابط عمومی استان

pr_rkh روابط عمومی استان

لینک کوتاه