تولید بیش از 2300 تُن گوشت مرغ در شهرستان بینالود
به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی بینالود، از ابتدای سال جاری تاکنون در 22 واحد صنعتی پرورش مرغ گوشتی شهرستان دو هزار و 375 تن گوشت مرغ تولید و به بازار مصرف عرضه شده است.

دکتر قدرتی رئیس شبکه دامپزشکی گفت: نظارت بهداشتی بر جوجه ریزی و دوره پرورش و صدور مجوز حمل به کشتارگاه در سطح واحدهای پرورش طیور شهرستان از جمله وظایف دامپزشکی است که در ده ماهه اخیر بیش از یک میلیون قطعه جوجه ریزی در واحدهای گوشتی شهرستان صورت گرفته است.
وی بیان نمود: نه تنها در شهرستان کمبودی از لحاظ تامین گوشت مرغ مورد نیاز جامعه وجود ندارد بلکه مازاد تولید به شهرستانهای مجاور و مشهد ارسال می شود.
علیرضا قدرتی رئیس شبکه تصریح کرد: تأمین به موقع نهاده ها و سوخت لازم مرغداری ها از جمله عوامل رغبت برای مرغداران می باشد تا شاهد افزایش میزان جوجه ریزی و به تبع آن افزایش تولید گوشت مرغ در شهرستان باشیم.