• 1401/07/07 - 09:48
  • تعداد بازدید : 826
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

صفر شویی و ضدعفونی سالن های کشتار در کشتارگاه دام شاندیز

به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی طرقبه شاندیز؛ روز گذشته پنجم مهر ماه کلیه سالن های کشتارگاه دام شاندیز صفرشویی و ضدعفونی گردید.

دکتر علیرضا قدرتی رئیس شبکه دامپزشکی طرقبه شاندیز گفت: کشتارگاه به عنوان یکی از بخش‌های مهم در زنجیره تامین گوشت نیازمند رعایت نکات بهداشتی ویژه‌ای است. لذا رعایت پروتکل‌های ضدعفونی کشتارگاه  بسیار اهمیت دارد.

وی افزود: سطوح ساختمانی و تجهیزات موجود در کشتارگاه باید بعد از هر نوبت کشتار به طور کامل ضدعفونی شود و محلول ضدعفونی کننده مورد استفاده باید وسیع الطیف باشد و اثر خورندگی بر تجهیزات نداشته باشد.

قدرتی همچنین بیان نمود: هدف اصلی از صفر شویی و ضدعفونی مستمر کشتارگاه ها کاهش بار میکروبی در محیط و لاشه های استصحالی می باشد تا گوشتی سالم و با کیفیت به دست مصرف کنندگان برسد.

  • گروه خبری : اخبار شهرستان صفحه اصلی,اداره شهرستان بینالود
  • کد خبر : 290758
pr_rkh روابط عمومی استان

pr_rkh روابط عمومی استان

تصاویر

لینک کوتاه