صفر شویی و ضدعفونی سالن های کشتار در کشتارگاه دام شاندیز
به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی طرقبه شاندیز؛ روز گذشته پنجم مهر ماه کلیه سالن های کشتارگاه دام شاندیز صفرشویی و ضدعفونی گردید.
دکتر علیرضا قدرتی رئیس شبکه دامپزشکی طرقبه شاندیز گفت: کشتارگاه به عنوان یکی از بخشهای مهم در زنجیره تامین گوشت نیازمند رعایت نکات بهداشتی ویژهای است. لذا رعایت پروتکلهای ضدعفونی کشتارگاه بسیار اهمیت دارد.
وی افزود: سطوح ساختمانی و تجهیزات موجود در کشتارگاه باید بعد از هر نوبت کشتار به طور کامل ضدعفونی شود و محلول ضدعفونی کننده مورد استفاده باید وسیع الطیف باشد و اثر خورندگی بر تجهیزات نداشته باشد.
قدرتی همچنین بیان نمود: هدف اصلی از صفر شویی و ضدعفونی مستمر کشتارگاه ها کاهش بار میکروبی در محیط و لاشه های استصحالی می باشد تا گوشتی سالم و با کیفیت به دست مصرف کنندگان برسد.