نظارت بهداشتی دامپزشکی در کشتارگاه دام شهرستان رشتخوار
به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی رشتخوار،روح اله حسن پور از نظارت بهداشتی بازرسین بهداشتی دامپزشکی بر روند تولید و استحصال34921 کیلوگرم گوشت قرمز خبر داد.
سرپرست شبکه دامپزشکی رشتخوار گفت: در راستای تولید و عرضه گوشت قرمز سالم و بهداشتی به شهروندان عزیز، معاینه دام های کشتاری قبل از کشتار و بازرسی لاشه و اندام ها بعد از کشتار توسط کارشناسان دامپزشکی انجام و گوشت استحصال شده مهمور به مهر سلامت دامپزشکی و سپس اجازه عرضه در قصابی ها داده می شود.
روح اله حسن پور افزود: ار ابتدای سال جاری تا کنون ذبح بهداشتی 1093راس دام سبک و سنگین تحت نظارت کارشناسان دامپزشکی در کشتارگاه دام شهرستان انجام شده است.
سرپرست شبکه دامپزشکی رشتخوار با تاکید بر عدم خرید گوشت قرمز فاقد مهر سلامت دامپزشکی ، از شهروندان عزیز خواست هر گونه موارد تخلف را به شبکه دامپزشکی رشتخوار با شماره تلفن 05156222581 اطلاع دهند.