استمرار نظارت های بهداشتی دامپزشکی مشهد بر فرآورده های خام دامی، در جهت ارتقای کیفیت و ایمنی غذایی
اکیپ های واحد نظارت بر بهداشت شبکه دامپزشکی شهرستان مشهد، با هدف نظارت بر نحوه عرضه فرآورده های خام دامی در مراکز عرضه، رستوران ها و فروشگاه های زنجیره ای و.. به منظور ساماندهی و کنترل مسائل بهداشتی در جهت ارتقای کیفیت، تضمین سلامت، بهداشت و ایمنی غذایی، به طور مستمر ارائه خدمت می نمایند.
به گزارش روابط عمومی، دکتر محمد سیاح، رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان مشهد گفت: از ابتدای سال جاری تا کنون 36 هزار و 120 مورد بازرسی توسط کارشناسان این شبکه بر انواع فرآورده های خام دامی عرضه شده در سطح شهرستان، رعایت زنجیره سرد حمل و نقل، تجهیز خودروهای حامل فرآورده های خام دامی به سیستم سرمایشی و خنک کننده انجام گردیده تا این فرآورده ها با کیفیت مطلوب به دست مصرف کننده برسد.
سیاح، در ادامه گفت: تأمین سلامت فرآوردههای خام دامی، در رأس برنامههای شبکه دامپزشکی مشهد قرار دارد و در این بازدیدها آموزش صنوف و تأکید بر رعایت موازین بهداشتی و رفع نواقص بهداشتی مهم از طریق تشدید نظارتها عملیاتی میشود.
این مقام مسئول، در پایان عنوان کرد: کارشناسان شبکه دامپزشکی مشهد بر روند تولید، توزیع و عرضه مواد خام دامی نظارت جدی خواهند داشت و همشهریان عزیز میتوانند در صورت مشاهده هر گونه عرضه فرآورده های خام دامی غیر بهداشتی، بلافاصله مراتب را به شبکه دامپزشکی شهرستان اطلاع رسانی نمایند.