رییس دامپزشکی طرقبه و شاندیز؛
روند نظارت بر مراکز عرضه فرآورده های خام دامی و رستوران ها شتاب می گیرد
رییس شبکه دامپزشکی طرقبه و شاندیز با اشاره به افزایش دمای هوا و موج سفرهای تابستانی، گفت: روند نظارت بر مراکز عرضه فرآورده های خام دامی و رستوران ها شتاب می گیرد.
به گزارش روابط عمومی دامپزشکی طرقبه و شاندیز، دکتر "علیرضا قدرتی" به انجام بیش از یکهزار و ۳۰۰ مورد نظارت بهداشتی بر مراکز عرضه فرآورده های طی سالجاری اشاره کرد و خاطرنشان ساخت: فرآیند کنونی کنترل مراکز با همان جدیت گذشته ادامه و افزایش می یابد و هیچ تخلفی از زیر ذرهبین ناظران بهداشتی دامپزشکی خارج نخواهد شد.
به گفته وی؛رصد دقیق و مستمر مراکز عرضه فرآورده های خام دامی مورد تأکید است و بازرسان باید علاوه بر نظارت بر تمامی مراکز فعال شهرستان، وضعیت بهداشتی را به طور مستمر رصد کنند تا هر گونه تخلفی به سرعت شناسایی شده و برخورد شود.
این مقام مسئول با حمایت قاطع از تولیدکنندگان، ادامه داد: تولیدکنندگان نیز به عنوان سرمایه گذاران در این حوزه که برای تامین پروتیین مورد نیاز مردم تلاش می کنند، مورد حمایت جدی دامپزشکی در چارچوب قوانین و ضوابط قرار دارند.
"قدرتی" با اشاره به وضعیت جوجه ریزی و دامداری شهرستان برای نظارت بر تولید گوشت سفید و قرمز بهداشتی خاطرنشان کرد:در حال حاضر هیچ مشکلی در این حوزه ها در شهرستان نداریم. وی گفت؛ زنجیره تأمین فرآورده های خام دامی سالم و بهداشتی و کنترل مستمر بر مراکز عرضه جزو برنامههای اصلی دامپزشکی است تا ضمن ارتقای شاخص های بهداشتی از اجحاف به حق مردم در زمینه سلامت جلوگیری شود.