رییس دامپزشکی طرقبه شاندیز؛
کیفیت شیر خام با رعایت موازین بهداشتی در مزرعه ارتباط مستقیم دارد
رییس شبکه دامپزشکی طرقبه شاندیز، بر رعایت موازین بهداشتی در فرآیند شیردوشی تاکید کرد و گفت: کیفیت شیر خام با رعایت این مباحث در مزرعه ارتباط مستقیم دارد.

به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی طرقبه شاندیز، دکتر "علیرضا قدرتی" افزود: بخش عمده ای از کیفیت شیر به ویژه از لحاظ بار میکروبی به رعایت مسایل بهداشتی پیش از شیروشی، حین و پس از شیردوشی مرتبط است.
وی، شستشو و خشک سازی پستان، شستشوی مستمر ظروف و دستگاه های دوشش و خنک سازی و نگهداری شیر در دما و ظروف مناسب را در کاهش بار میکروبی و ارتقای کیفیت شیر خام موثر دانست.
این مقام مسئول، تصریح کرد: استفاده از ظروف استیل، سردکن شیر پس از دوشش، جلوگیری از نور مستقیم و گرم شدن محیط نگهداری از دیگر مباحث مرتبط با کیفیت شیر است.
"قدرتی" از استرس دام، بیماری ورم پستان، تغذیه با جیره نامناسب و عدم تهویه در اتاق شیردوشی، عدم شستشوی ظروف و دستگاها به عنوان مهمترین عوامل کاهش کیفیت شیر خام برشمرد.