نظارت بر تولید بیش از 4500 تن گوشت مرغ بهداشتی در شهرستان تربت حیدریه
به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان تربت حیدریه، از ابتدای سال جاری کارشناسان واحد نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی دامپزشکی شهرستان بر تولید 4 هزار و 512 تن گوشت مرغ نظارت بهداشتی داشته اند.
_crop.jpg)
دکتر سید ابوالحسن سیدین رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان، با بیان اعلام این خبر افزود: نظارت بر جوجه ریزی در واحدهای پرورشی، مراقبت و اجرای مدیریت های بهداشتی در طول دوره پرورش، نظارت بر کشتار طیور بالغ در کشتارگاه های طیور و نظارت بر توزیع و نگهداری فرآورده های خام دامی از جمله اقداماتی است که کارشناسان بهداشتی دامپزشکی در راستای تامین مواد پروتئینی با منشاء دامی انجام می دهند.
وی، افزود: دامپزشکی شهرستان براساس رسالت سازمانی خود مبنی بر پیشگیری از بیماریهای مشترک بین انسان و حیوان و نیز نظارت بر سلامت فرآوردههای خام دامی مورد استفاده در سبد غذایی خانوار، نظارتی همه جانبه از مزرعه تولیدات دامی تا سفره خانوار دارد.
سیدین، طیور کشتار شده در کشتارگاه شهرستان را طی مدت یادشده، بیش از دو میلیون و 364 هزار قطعه عنوان کرد و اظهار داشت: کشتارگاه طیور شهرستان، صنعتی بوده و دکتر دامپزشک و دیگر رده های دامپزشکی به عنوان تیم نظارت فنی- بهداشتی بر مراحل مختلف استحصال گوشت طیور، از ذبح تا بسته بندی آن نظارت کامل و همه جانبه را دارند.