برگزاری کلاس آموزشی ترویجی بهداشت در مراکز عرضه فرآورده های خام دامی در شهرستان زاوه
اولین کلاس آموزشی ترویجی بهداشت در مراکز عرضه فرآورده های خام دامی، برای متصدیان این مراکز در شهرستان زاوه، برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی، دکتر حسین اکبری نسب، رئیس شبکه دامپزشکی زاوه، گفت: یکی از اولویت های عرضه گوشت سالم و بهداشتی پس از استحصال لاشه کاملا بهداشتی در کشتارگاه رعایت اصول و موازین بهداشتی در مراکز عرضه مواد پروتئینی می باشد و لذا رعایت اصول بهداشتی در حین کار در مراکز عرضه از آلودگی های ثانویه جلوگیری کرده و باعث حفظ کیفیت فرآورده پروتئینی و جلوگیری از فساد سریع آن می شود.
وی، افزود: با توجه به اهمیت موضوع و بر اساس برنامه ریزی های صورت گرفته این کلاس آموزشی توسط کارشناسان نظارت شهرستان برگزار شده است.