نظارت های مستمر بهداشتی دامپزشکی بر عملکرد کشتارگاههای دام و طیور سبزوار
روابط عمومی شبکه دامپزشکی سبزوار، از نظارت مستمر بر فعالیت کشتارگاه های دام و طیور شهرستان به منظور تامین فرآورده های خام دامی سالم و با کیفیت خبرداد.
دکتر برات الله زیدآبادی، رئیس شبکه دامپزشکی سبزوار، گفت: از مهمترین اهداف سازمان دامپزشکی، تامین فرآورده های خام دامی سالم و با کیفیت می باشد.
وی، اظهار داشت: جهت تحقق این امر مهم، کارشناسان نظارت دامپزشکی، بر عملکرد کشتارگاه های دام و طیور، نظارت مستمر دارند که این نظارت ها شامل بازرسی قبل از کشتار و زمان کشتار، بازرسی زمان بسته بندی گوشت مرغ وآلایش، بازرسی و نظارت بر خودروهای حمل فرآورده های خام دامی و نظارت های بهداشتی و شرعی در کشتارگاههای دام و طیور می باشد.
این مقام مسئول، در ادامه بیان داشت: تعداد بازدیدهای انجام شده تا کنون به 671 مورد رسیده که طی این بازرسی ها، 165 تن فرآورده های خام دامی و آلایش غیر بهداشتی، ضبط و معدوم سازی شد.
زیدآبادی، در پایان افزود: کشتار و عرضه غیر مجاز دام و طیور در خارج از کشتارگاه ها که هیچ گونه نظارتی بر ذبح شرعی و بهداشتی آن وجود ندارد، سبب انتقال و شیوع بیماری های خطرناک از جمله تب خونریزی دهنده کریمه کنگو و سایر بیماری ها می گردد، لذا مردم جهت تامین محصولات پروتئینی مورد نیاز خود به مراکز مجاز و تحت نظارت شبکه دامپزشکی مراجعه نمایند.