برگزاری کلاس آموزشی اصول بهداشت شیرخام در شهرستان فیروزه
به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی فیروزه؛ کلاس آموزشی اصول بهداشت شیر خام با حضور مدیر جهاد کشاورزی، رئیس شبکه دامپزشکی، دامداران و مسئولین مراکز جمع آوری شیر شهرستان، برگزار شد.

رئیس شبکه دامپزشکی فیروزه، گفت: شیر و محصولات لبنی، فرآورده ای با اهمیت در برنامه غذایی خانوارهای ایرانی می باشد و به دلیل وجود ترکیباتی نظیر؛ پروتئین، چربی، لاکتوز و املاح مختلف، محیط مناسبی برای رشد میکروب ها می باشد. بنابراین شیر مصرفی نقش تعیین کننده در سلامت انسان دارد و باید دارای کیفیت مطلوب و عاری از هرگونه آلودگی باشد.
دکتر ابراهیم طاهری، عنوان کرد: با شناخت عوامل موثر در حفظ کیفیت بهداشتی شیر مانند؛ بهداشت دام و جایگاه آن، نحوه دوشش، صاف کردن، سرد کردن سریع شیر، بهداشت وسایل شیردوشی، تانکرهای حمل شیر و آب مورد استفاده در دامداری ها، می توان از فساد و بالا رفتن بار میکروبی شیر، جلوگیری کرد.