• 1403/11/13 - 09:24
  • تعداد بازدید : 200
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

برخورد شدید دستگاه قضایی نیشابور با متخلفین کشتارهای غیر مجاز جاده فیلخانه

در بازرسی مشترکی که با حضور نماینده دادستان، رئیس شبکه دامپزشکی، نماینده دانشگاه علوم پزشکی و همکاری نیروی انتظامی شهرستان نیشابور از جاده فیلخانه انجام شد با متخلفین کشتارهای غیر مجاز برخورد شدید صورت گرفت.

00:00
00:00
دانلود

به گزارش روابط عمومی، دکتر علی سلیمانی، رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان نیشابور، ضمن هشدار به متخلفین کشتارهای غیر مجاز اظهار داشت: در راستای تامین غذا و گوشت سالم و بهداشتی مصرفی همشهریان در بازرسی از قصابی های جاده فیلخانه با حضور نمایندگان دادستان و دانشگاه علوم پزشکی و همکاری نیروی انتظامی با آن دسته از متصدیان که بدون توجه به توصیه و هشدارهای قضایی و دامپزشکی اقدام به کشتار غیر مجاز دام در خارج از کشتارگاه نموده بودند ضمن برخورد شدید و قاطع، مقدار 86 کیلو گرم گوشت توقیف و جمع آوری شد .

سلیمانی، افزود: کشتارگاه صنعتی دام شهرستان با ارائه خدمات بهداشتی و نظارت دامپزشکی آماده کشتار دام و تحویل گوشت در هر نقطه از شهرستان می باشد ولی بعضی افراد به خاطر سود جویی و تخلف حاضر به این کار نمی باشند که با آنان بشدت برخورد و به مراجع قضایی معرفی خواهند شد.

وی، یاد آوری نمود: کشتار دام خارج از کشتارگاه علاوه بر آلودگی زیست محیطی باعث انتشار و انتقال بیماری های مشترک و خطرناکی همچون تب مالت، تب خونریزی دهنده کریمه کنگو، هاری ، شاربن یا سیاه زخم، کیست هیداتید و . . .  خواهد شد.  

  • گروه خبری : اخبار شهرستان صفحه اصلی,اداره شهرستان نیشابور
  • کد خبر : 332928
pr_rkh روابط عمومی استان

pr_rkh روابط عمومی استان

تصاویر